Bandet som inte får brista

 

Bandet som inte får brista är fortsättningen på Tornrummets hemlighet. Här kan du läsa hur det går för Mirjam, Milan och de andra du mötte där.

Liksom den första boken utspelar sig historien både i verkligheten och i drömmarna. Den går att läsa fristående, men handlingen tar ändå vid precis där den förra slutade.

Mirjam är borta och nu finner sig hennes bästa vän Linda i samma situation som Mirjam gjorde innan hon försvann. Linda är fast besluten att hitta sin vän men för att göra det måste hon söka sig samma vägar som Mirjam en gång gjorde. Vägar som ständigt verkar ritas om och som leder henne allt längre bort från den verklighet hon är van vid. Egendomliga och skrämmande saker börjar hända runt henne och snart verkar det som om någon annan är Linda på spåren, någon som verkar vilja stoppa henne till varje pris …

Återigen är det som om verkligheten och drömmarna flyter ihop, det blir svårt att veta var gränsen går. Och vad händer om man verkligen passerar gränsen? Kan man leva enbart i drömmen? Kan man någonsin ta sig tillbaka igen?

Tornrummets hemlighet

 

Tornrummets hemlighet är den första delen i berättelsen. Där möter du Mirjam, som flyttar in i ett stort gammalt hus i den lilla staden Forshamra. Av grannarna får hon veta att huset bär på en dunkel historia, och det dröjer inte länge förrän huset börjar avslöja sina hemligheter för henne.

4_bocker

Det Mirjam finner i tornrummets lönnfack drar henne med på en resa som blir allt mer fantastisk, och allt mer skrämmande. En okänd pojke som kallar sig Milan har lämnat en samling skrivhäften, och ett nödrop. Mirjam bestämmer sig för att ta reda på vad som hänt med Milan, men om hon ska kunna följa spåren efter honom måste hon följa honom ut ur denna världen, och in i en annan. En värld av drömmar, en värld av mardrömmar.

Här hittar du böckerna!

 

Titta efter böckerna hos din lokala bokhandel, eller köp dem online. Du hittar dem t ex på Adlibris, Bokus, och Litteraturmagazinet. Du kan också köpa den direkt från mitt förlag Alfabeta

Eller så frågar du efter den på ditt bibliotek!

Både Bandet som inte får brista och Tornrummets hemlighet finns nu som e-böcker. Köp dem hos t ex Bokon, Bokus/Dito eller Apple iBooks.